Coaching

Met 25 jaar ervaring in het kunstonderwijs, heb ik heel wat creatieve processen voorbij zien komen. In het VO werd vooral gewerkt aan het eindproduct, waarbij het proces waar leerlingen doorgingen voor mij het meest interessant was. Het gesprek aangaan over kunst of over het proces is voor mij heel belangrijk.

In 2014 ben ik begonnen met het geven van workshops aan volwassenen, zoals intuïtief kleien en schilderen. Hierbij gaat het om het krijgen van inzichten, de persoonlijke ontwikkeling, de transformatie en bewustwording. De kunst, de diverse materialen en technieken zijn hierbij een middel om dit proces zichtbaar te maken.

Mijn eigen werk ontstaat intuïtief, is expressief en een uiting van mijn innerlijke wereld. Tekeningen, schilderingen, keramiek en beelden zijn te zien op http://www.shew.nl.

%d bloggers liken dit: